TANULJ

ONLINE!

AZ OKTATÁS JELLEMZŐI:

- ÖRÖKRE A TIÉD MARAD

- BÁRMIKOR MEGNÉZHETED ÚJRA

- MINDEN A GYAKORLATBAN

 

- 30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

- NINCS POWERPOINT, MINDENT OTT MUTATUNK, AHOL BE KELL ÁLLÍTANOD

- KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ OKTATÁSI PLATFORM

- KÉRDÉSEKET IS TEHETSZ FEL

MINDENT A FACEBOOK BEÁLLÍTÁSOKRÓL

Facebook zéró? Ugyan már! Azon oldalaknál, akik figyelnek a rajongóikra és mindent kihasználnak a felületeiken, lehetőségük van arra hogy eléréseiket fenntartsák. De ehhez fontos, hogy minden egyes beállítás is rendben legyen az oldalon!

FACEBOOK POSZTOK A-tól Z-ig

Minden bejegyzéstípust használsz és jól használsz a Facebook oldaladon?

Diavetítés, carousel, bolt, szolgáltatások mezőket használod? Hanggyűjteményből letöltöttél már zenéket Facebook videóidhoz? Akkor itt az idő és az alkalom!

FACEBOOK OLDALAK OPTIMALIZÁLÁSA, MÉRÉSE

A 2018. januári algoritmusváltozás óta minden korábbinál fontosabbá vált, hogy tudatosan mérjük, elemezzük és optimalizáljuk tartalmainkat a mérőszámok segítségével.

Ismerd meg az összes legfontosabb mutatószámot, amelyek alapján oldalad teljesítményét javítani tudod! 

TANULJ ONLINE!

Ha csak egy területet szeretnél rendbetenni, azt viszont mélyen és gyakorlati szempontok szerint, akkor ez a kurzus Neked szól! Az INSTANT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK egy-egy témát járnak körül részletesen, ott és azon a felületen bemutatva mindent, amin meg is kell csinálni. 

Nincs powerpoint, nincs mellébeszélés itt sem, csak a lényeg!

A videókat bármikor visszanézheted, leállíthatod, többször is előveheted. Tulajdonképpen a Tiéd!

A kérdés csak az, melyik témában szeretnéd? ;)

EXTRA AJÁNLAT: 35% MEGTAKARÍTÁS 2019. december 30-ig!

Minden tananyag egyben: 49.500,- + áfa helyett 32.000,- + áfa

BEJEGYZÉSKIEMELÉS OKOSAN

A bejegyzéskiemelés nem a leghatékonyabb hirdetési módszer, viszont könnyen és gyorsan lehet használni. Emiatt sok vállalkozó ezzel a hirdetési móddal él - és nem tudja közben, hogy kb. a hirdetési büdzsé 70%-a ablakon kidobott pénz. Kivéve akkor, ha okosan használjuk, pontosan addig és olyan határon belül, ami még éppen jó az eszközben...

FACEBOOK HIRDETÉSKEZELÉS

Hogyan és kire érdemes leginkább céloznod? 

Az érdeklődési kör mellett milyen speciális lehetőségek vannak? Hogyan ne fussanak éjjel a hirdetéseid? 

 

Végignézzük az elhelyezéseket, hogy ne legyél a Facebooknak kiszolgáltatva és ne ő döntse el, hogy csak egy felületen jelenik meg például a hirdetésed. 

HIRDETÉSEK OPTIMALIZÁLÁSA

Hirdetési büdzséd 70%-ának költséghatékony felhasználása  azon múlik, hogy figyelsz-e a hirdetéseidre az elküldést követően, azaz optimalizálod-e annak megfelelően, hogy hogyan reagálnak rá a hirdetésedet látó emberek. 

Így többet hozol ki a hirdetésekből és a hirdetési egységköltséged is lassabban fog növekedni.

REMARKETING, PIXELKÖVETŐ-KÓD, HASONMÁS CÉLCSOPORT

AZ OKTATÁS

 

TOVÁBBI JELLEMZŐI

Egy téma 30-50 perc közötti videós tananyag, a téma minden aspektusát tartalmazza.

A tananyagokat 6-10 perces részekre daraboltuk fel, hogy könnyebben tudj haladni és ha később vissza akarsz valamit keresni, könnyebben megtaláld.

Ha marad még Benned kérdés, felteheted az oldalon!

A saját tempódban haladhatsz!

EXTRA AJÁNLAT:

35% MEGTAKARÍTÁS

2019. december 30-ig!

Minden tananyag egyben: 

49.500,- + áfa

helyett 32.000,- + áfa

A kurzus elvégzésével képessé válsz követni a Facebookról a weboldaladra érkező látogatóid viselkedését, ezeket elemezni és célcsoportra lebontani fogod tudni és annak megfelelő üzeneteket, hirdetéseket fogsz tudni létrehozni, hogy milyen viselkedést mutatnak az oldalon - például a kosárelhagyóknak extra kedvezményt kikínálni, a törzsvásárlóidnak pedig egészen más üzenetet fogsz tudni írni, így biztosabban döntenek melletted és a vásárlás mellett.

AKIKET TÖBBEK KÖZÖTT MÁR TANÍTOTTUNK...

AZ OKTATÓKlausz Melinda, 9 közösségi média könyv szerzője,

a kozossegi-media.com ügyvezetője,

 

a Metropolitan Egyetem posztgraduális képzéseinek, a Magyar Marketing Szövetség, a Gazdagmami konferenciák, a Centrál Médiaakadémia oktatója. 

Több, mint 13 éve foglalkozik cégek közösségi média kommunikációjával.

 

A kozossegi-media.com-ot 13 szakmai díjjal tüntették már ki a Magyar Marketing Szövetségtől a Turizmus szakmán, az Internet Hungary-n és a KREATÍVon át.

Megrendelés

Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeled a kiválasztott oktatási anyagokat.​​​​

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.com email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing

70/6338980

jogi nyilatkozat                               ©2017 BY KOZOSSEGI-MEDIA.COM         ÁSZF                  adatkezelési nyilatkozat