KÖZÖSSÉGI MÉDIA MEGOLDÁSOK
MELLÉBESZÉLÉS NÉLKÜL

2006. Első céges közösségi média kommunikáció - az iwiw-en és a MyVIP-en ;)

2009. Első Facebook hirdetésünk

2010. Első közösségi média könyvünk

           Facebook, Youtube, Wikipedia és társaik - Social media vállalati környezetben címmel​

2015. A Magyar Marketing Szövetség 2 KKV-Marketing Gyémánt díja

2017. 5 #TSMA (Tourism Social Media Awards) díj

           A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai díjai

20177. közösségi média szakkönyvünk, Megosztok, tehát vagyok címmel

2017. A Magyar Marketing Szövetség 2 újabb KKV-Marketing Gyémánt díja

2018. Chatbot-fejlesztésért és közösségi média felületen végzett konfliktuskezelésért kaptunk 2 újabb díjat a Marketing Szövetségtől.

2019. KREATÍV Influ' Integrált influencer kampány ARANY Díja

2019. Internet Hungary Társas-játék kategória FŐDÍJA és egy shortlist jelölés

Hat KKV Marketing marketing gyémánt díj a Magyar Marketing Szövetségtől,

öt a turizmus szakmától, egy ARANY a KREATÍV-tól és egy fődíj az Internet Hungary-tól

Cégünk öt közösségi média projektje is (VeszprémFest fogó közösségi média kommunikációja és eseményaktivizációja, Tesztbeszéd chatbotja, Hotel Wellamarin konfliktuskezelése, Rozé, Rizling és Jazz Napok elégedettségvizsgálata, Nagy közösségi média nap eseménykommunikációja) összesen hat KKV Marketing Gyémánt díjat kapott a Magyar Marketing Szövetségtől.

2017-ben  a Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által zsűrizett #TSMA (Tourism Social Media Awards) díjátadón 5 szakmai díjat hoztunk el: legjobb Facebook oldal 1., 2. helyezett 4 csillagos hotelek kategóriában, átfogó social media branding bronz fokozat és TOP5., legjobb Instagram oldal 3. helyezett. Köszönjük ügyfeleinknek a Mesés Shiraz és Varázslatos Bambara Hotelnek!

2019-ben a KREATÍV Influ' díján az Integrált Influencer Kampányban ARANY díjat kaptunk, míg ugyanebben az évben az Internet Hungary Társas-játékok kategóriájában a fődíjat és egy shortlist helyezést is elhoztunk.

Köszönjük a szakma elismerését!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA KOMMUNIKÁCIÓ

Dőljön hátra és bízza ránk cége kommunikációját! Megválaszoljuk Ön helyett a beérkező kérdéseket, kezeljük az esetlegesen felmerülő konfliktusokat a technikailag legújabb elvárásoknak megfelelő bejegyzések létrehozása mellett.

OKTATÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK

Ha megtanulná a különböző közösségi média felületek kezelését, ha pontosan tudni szeretné, milyen lehetőségei vannak cégének, ha önmaga végezné a kommunikációt...

INTERNETBIZTONSÁG, ADATVÉDELEM

Sexting, internetes zaklatás, adathalászat, adatvédelem social engineering, digitális hagyaték, álprofil, nyereményjáték-vadász - csak néhány kifejezés, ami az elmúlt pár évben jelent meg a közösségi média felületeken.

AUDIT

Bizonytalan közösségi média eredményeiben? Fejlesztené a kommunikációt? Megnézzük akár iparága szintjén is, hol áll!

közösségi média könyv

Klausz Melinda

  • Grey LinkedIn Icon

Klausz Melinda, a kozossegi-media.com ügyvezetője, 

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel.

 

Hét különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

A Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseinek oktatója, a Centrál Médiaakadémia, a Magyar Marketing Szövetség, a Piac és Profit, Gazdagmami konferenciák és workshopok rendszeres előadója.

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának egykori marketingvezetőjeként még az iwiw és MyVIP felületeken kommunikált először cégként, 2007-ben indította első blogját, 2009-ben adta fel első Facebook hirdetését.

DJ-ként is dolgozik, Selector Emka néven a Jazzy Rádió és az Orfeum, a pesti mulató rezidense, a Petőfi Rádió 2012-es, a VIVA TV 2015-ös DJ versenykének TOP10 Dj-je.

Önnek miben segíthetünk?

Közösségi média kérdésekben keressen minket bizalommal!

Budapest - Veszprém

Ügyfeleink a partnereink...

közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing

70/6338980

jogi nyilatkozat                               ©2017 BY KOZOSSEGI-MEDIA.COM         ÁSZF                  adatkezelési nyilatkozat

közösségi média díj, klausz melinda