KÖZÖSSÉGI MÉDIA NAGYKÖNYVE

A közösségi média felülete olyannyira mindennapjaink részét képezi, hogy ezen beszélgetünk ismerőseinkkel, nézünk filmeket vagy éppen olvasunk híreket. Mindennapjaink mellett vásárlási szokásainkat is befolyásolják ezek a felületek, vállalkozóként, cégként azonban nem minden esetben a leghatékonyabb módon vagyunk rajtuk jelen. 

A közösségi média nagykönyve éppen ezért esettanulmányokon és feladatokon keresztül bevezet a közösségi média minden aktuális kérdéskörébe, az oldalak kiválasztásától a trollok kezelésén át a nyereményjátékokig. 

 

A közösségi média nagykönyve - Hogyan építsd fel magad és céged az online térben

- 324 oldal

- kötés: füles, kartonált

- ISBN:  9789632935256 

- Ára: 3,490,-, vagy csomagban kedvezményesen!​

_MG_6355.jpg
_MG_6360.jpg

MEGOSZTOK, TEHÁT VAGYOK

Fontos Önnek gyermeke és családja?

Megértené, miért ragaszkodnak a mostani fiatalok a közösségimédia-felületekhez?

Miért kell a digitális hagyatékunkról minél előbb rendelkeznünk?

Hogyan védhejtük meg magunkat és gyerekeinket a digitális csalások, like- és adatlap-lopások, internetfüggőség, internetes zaklatások ellen? 

Klausz Melinda könyve az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket feladatokkal, esettanulmányokkal olvasmányos formában.. 

 

- 376 oldal, 

- Kötés: füles, kartonált

- ISBN: 9789632936529​

- Ára: 3.490,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MÉRÉSE

Hogyan elemezd a mutatókat és hozz ki minél többet oldalaidból?

 

Ha egy kicsit odafigyelünk statisztikáinkra, rengeteg fejlesztést tudunk eszközölni akár fizetett piackutatás és elégedettségvizsgálat nélkül is. A közösségi média mérésből ugyanis szinte minden kideríthető, többek között az is, hogy mia vásárlóink számára a legfontosabb? Milyen típusú tartalmat kedvelnek leginkább? Melyek a trendek az adott üzletágban?

De vajon melyik adatot érdemes mérni és hogyan? Melyik felületen milyen mutatók vannak és mit jelentenek egyáltalán az eges mutatók? A kozossegi-media.com 5. könyvében ezekre a kérdésekre keressük a választ és segítjük az olvasókat a közösségi média mérőszámainak megértésében és helyes használatában a Facebook, Youtube, Pinterest, Instagram, Youtube és még megannyi felület esetében. 

 

Közösségi média mérése - Hogyan elemezd a mutatókat és hozz ki minél többet oldalaidból?

- Kötés: kemény kötés 

- ISBN: 978-963-12-1616-5

- Ára: 4.800,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen!

ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ!

meresnegyzet.jpg
konfliktnegyzet.jpg

KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÜGYFÉL-, KONFLIKTUS- ÉS NYEREMÉNYJÁTÉK MENEDZSMENT A GYAKORLATBAN

Negatív hozzászólások? Trollok? 

Tanulja meg a kezelésüket, mielőtt késő lenne!

Ebben a könyvben ugyanis  a vállalati, a munkahelyi és a magánéleti konfliktusok, problémák, panaszok, valamint a céges nyereményjátékok kezelését vesszük górcső alá az elmélettől a gyakorlati példákig. Bemutatjuk, miért érdemes a pozitív, a negatív és a troll bejegyzésekkel, hozzászólásokkal foglalkozni, miért nincs „hülye" kérdés közösségi média felületeken és hogy miben rejlik egy-egy Facebook-on meghirdetett játék veszélye.. 

A könyvben több, mint 70 valós esettanulmány szerepel a hazai fesztiváloktól, Majkán, Norbi Update-n és rappereken át a GAP-ig, Greenpeace-ig.

 

Közösségi média ügyfél-, konfliktus-, panasz-és nyereményjáték-menedzsment a gyakorlatban

- 306 oldal, 

- Kötés: kemény kötés 

- ISBN: 978-963-12-0214-4

- Ára: 4.400,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen

KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁM!

 

Megrendelés

​Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendeli a kiválasztott könyve(ke)t.

Postaköltség: 2.200,- 

15.000,- feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

A könyvek jelenleg csak előre utalással vásárolhatóak meg. A könyvek árának kiegyenlítését követően 7 napon belül szállítjuk a könyveket!

Könyveink megrendelésekor a megrendelés összegével (azonos összegű, oktatásra beváltható kupont kap, amely a megrendeléstől számított 1 éven belül felhasználható bármely személyes oktatásunkra vagy a teljes online Facebook oktatási anyagunkra. A kupon értékébe nem számít bele a szállítási költség.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.comemail címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

 
 
 
 
 
közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing

70/6338980

jogi nyilatkozat                               ©2017 BY KOZOSSEGI-MEDIA.COM         ÁSZF                  adatkezelési nyilatkozat